Om oss

Vår Stenfirma Lapital AB är den ledande tillverkaren och leverantören av bänkskivor i natursten av alla dess slag. Vi kan bland annat leverera måttbeställda granitskivor i Stockholm.

Vi som arbetar på Stenfirma Lapital AB har lång erfarenhet av att hantera och arbeta med natursten. Vi är dessutom stolta över att ha en av Sveriges modernaste stenindustri där vi använder oss av senaste teknologin vid tillverkning av bland annat stenskivor och granitskivor.

reco-2019
reco-2018
reco-2017

Noga utvalt sortiment av natursten – Välj mellan granit, marmor eller komposit

På Stenfirma Lapital AB ser vi vårt breda sortiment av 100 olika naturstenar som vår styrka. Då har du som kund större chans att hitta exakt den färg och mönster som kommer göra ditt kök eller badrum komplett. Vi har över 100 olika varianter av granit, komposit och marmor som vi formar till en stenbänk av dina önskemål. Alla våra stenar levereras främst från Italien och Spanien.

Komplett service utifrån dina önskemål

Vi lägger stor värdighet i att erbjuda både privatpersoner och företag förstklassig service när du anlitar oss.

  • Våra hantverkare på Stenfirma Lapital tillverkar din måttbeställda granitskiva i Stockholm.
  • Levererar den till din bostad eller arbetsplats.
  • Demonterar din gamla stenbänk (om du har en sedan tidigare).
  • Montera din nya stenbänk på plats.

Besök vårt showroom på Lidingö eller Södermalm för att träffa våra hantverkare personligen och se mer av vårt breda sortiment. På plats kan vi ge dig en kostnadsfri konsultation och om möjligt redan då presentera en offert för din granitskiva i Stockholm.

Du är välkommen att kontakta oss vid frågor om vår arbetsprocess eller om du vill veta mer om vårt arbete med din granitskiva i Stockholm.